Back to Byron 11/12-13/12

We halen Rianne op in het ziekenhuis in Brisbane en zetten koers naar Byron Bay. Ze heeft nog heel veel pijn en kan maar moeizaam bewegen. Even rijden, stoppen en wandelen, terug doorrijden. Ze moet zoveel mogelijk bewegen of de spieren verstijven en de pijn flakkert op. We vinden een heel gezellige B&B, niet heel toevallig Barbara's B&B :-) waar ze zich al snel op haar gemak voelt. De lieve oudere dame heeft al heel wat miserie in haal leven gezien maar ze is een kranig mevrouwtje die niet bij de pakken blijft zitten. Haar man is enkele jaren terug gestorven, beide kinderen hebben een zware spierziekte waardoor ze nog maar enkele jaren te leven hebben en daarbovenop is ze nog eens doof. Ook al hangt de miserie hier een beetje in de lucht en in de weggemoffelde fotokaders, het is ook een huis van veel liefde. 's Avonds krijgt Rianne fysio van een nogal grappige dokter. Hij had ons graag allemaal behandeld denk ik... 's Avonds koken we een wok voor Rianne en een dessert van rabarber, banaan, rozijn en ijsroom hmmmm.

12/12

Met z'n drietjes rijden we naar de vuurtoren. Weer zien we er dolfijnen in de golven springen. Het weer slaagt een beetje tegen. De regen klettert tegen het afdak, wij eronder, slurpend van ons koffietje. we brengen Rianne terug naar de B&B om te rusten. Wij halen surf boards en smijten ons nog eens in de golven. Het is bewolkt en de golven zijn miniscuul maar toch hebben we pret.

13/12

Ontbijt met Rianne. We slaan nog wat proviand in voor haar zodat ze de komende dagen niet teveel uit het huis moet en trekken dan naar Pacific Palms. We hopen elkaar later nog te treffen in Melbourne maar dat hangt allemaal af van haar revalidatie. Binnenkort laat ze een MRI scan nemen, dan weten we hopelijk meer. 

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer