Feesten in Queenstown, interessante ontmoeting

9/03

Porridge aan het Wakatipu meer, met dit zicht wil ik wel elke ochtend wakker worden. En dan weer neer Queenstown. Boodschappen voor de Keppler Track en dan even relaxen. Anna blijft nog even op het campervan park hangen, ik zoek het centrum op. Zalig om rustig even rond te wandelen, lezen op een terrasje in het zonnetje. We treffen elkaar weer aan de Patagonia, de wereldbefaamde ahum cremerie aan de waterkant. Elke avond rond 18u komt hier een jonge gast piano spelen. En terwijl wij van onze gigantische – een? Nee geef mij toch maar twee bollen- ijsroom genieten, rolt daar een jonge gast met stevige dreadlock bos een oude piano naar de waterkant. Amelie Poulain, daar doet het me aan denken maar het zijn eigen composities, denk ik. Mooi!

Vanavond gaan we nog eens op stap. Queenstown staat immers bekend om zijn nightlife. We wandelen van de ene naar de andere bar. Het is het einde van het seizoen en Queenstown loopt een beetje leeg. Uiteindelijk vinden we een bar met veel jong volk. We worden aangesproken door een jonge gast, Marin, uit Madagaskar. Eerst is hij een buitenwipper, dan een vechter en uiteindelijk blijkt hij een escortejongen te zijn! De eerste in die business die ik ontmoet. Wat gebeurt er als je verliefd wordt? Op die vraag kan hij niet echt antwoorden. 

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer