Katherine Gorge: vuurrode landschappen 13/10

Laat het avontuur beginnen. We zijn zo'n honderd km verwijderd van het volgende benzinstation en vallen stil.
Geen lekje meer in de tank. Onze benzine indicator had het al eerder begeven en gaf de hele tijd lang een volle tank aan. Al goed dat we een volle jerrycan in de koffer hebben. Nu maar hopen dat we tot aan de volgende stop geraken. En yes, we geraken er heelhuids. Anders was het strootje trekken. Equal rights, that's what you want you women, giert Neil. Anders heel sympathiek die Neil :-)

In Katherine trekken we naar Katherine Gorge, met een brede rivier die door het grillige landschap klieft. Er zitten zoetwaterkrokodillen in maar die zijn nogal mensenschuw dus zwemmen is toegelaten. We halen onze beste spring-en duikposes boven, net als kleine kinderen die de zomer van hun leven beleven. ?Spetter, spieter, spater, lekker in het water. De gedachte aan klapperende krokodellenbekken verdwijnt snel. 

Als 5 frisse hoentjes rijden we daarna verder de onbewoonde wereld in. 100 km verder slaan we onze tent op, aan de kant van de weg. Kokerellen, zingen en daarna oogjes toe.  

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer