Red Dog 1/03

In de omgeving van Hokitika maken we enkele wandelingen aan Kaniere Lake. We leren een man met hond kennen. De naam van de man ontsnapt me maar de hond heet Moab. Het is net Red Dog vertel ik hem, van die film die ik per ongeluk heb gezien, vertel ik erbij. Cheesy verhaal. Ow ik heb het boek gelezen, echt goed boek, vindt hij. Oeps. We kletsen wat onderweg. Zijn hond is anders dan andere honden, hij wil stenen apporteren in plaats van stokken. Speciale hond en misschien ook wel een speciale baas.

Volgende stop, Franz Josef Glacier, we verblijven in Rainforest Retreat, op aanraden van Mister T, de NZ gids die ze in Hokitika hebben leren kennen. In de bar trakteert T ons meermaals. We blijven langer plakken dan voorzien, morgenvroeg moeten we er vroeg uit voor onze Glacier Walk. We proberen elkaar nog te treffen in Queenstown, beloven we elkaar. Licht tipsy tuimelen we het bed in.

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer