Skydiven! 3/04

Taupo. Anna en ik willen hier skydiven. Een, het is het goedkoopste hier en twee, je krijgt hier ook een prachtig zicht op het groot Taupo meer. We bellen verschillende agentschappen op en boeken een skydive van 12.000 voet voor 249 dollar. Tegen alle verwachtingen in regent het niet, we hebben geluk. We worden opgepikt, krijgen de pep en sales talk en vol adrenaline en zenuwen zetten ze ons in de wachtzaal. De wind is momenteel te sterk dus we moeten even wachten. Een uur later vertellen ze ons: geen sprong, de wind is te sterk. Jammer, jammer.

Dan maar de andere trekpleisters opzoeken. We trekken naar de natuurlijke hot pools waarbij we hopeloos verloren wandelen en ipv 100 meter, 6 km afleggen. Maar de route is mooi, we ontdekken onderweg watervallen en eindeigen blij en moe in de hot pools. Dan nog even Craters of The Moon opzoeken, een vulkanische vlakte waar grote en kleine rookpluimen oprijzen uit scheuren in de grond.

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer